Waterhoen.jpg 

Van 2 tot 4 uur.

Je kan met de fiets door sommige delen van het gebied. Daar stellen wij trajecten op maat voor. Met of zonder tussenstop? Vooral natuur of vooral toerisme of landbouw? Je kiest maar. Eventueel kan je ook voor- en namiddag nemen en in een horecazaak naar keuze de inwendige mens versterken.

 

We hebben voor jou een fietstocht uitgestippeld die langs Hemiksem, Wintam, Bornem, Temse en Steendorp naar de Polders van Kruibeke leidt, of omgekeerd. Je neemt onderweg 2 veren en de Scheldebrug (voor afvaarttijden DVW). Die tocht van ongeveer 34 km fiets je zonder gids. Eens aangekomen bij ons begeleiden wij je op een gegidste tocht met de fiets door onze polders, waar je geniet van de prachtige variatie in landschappen en natuur.

Fietsknooppunten: 71 72 86 74 75 03 01 54 31 34 30 70 

  Landbouwgidsing 2 uur.

 

Het "geboerte" is het landbouwgebied ten westen van de polders, op "den hoge". Ook daar zijn boeiende verhalen te vertellen over het landschap bij de Barbierbeek maar ook over de activiteit van de mensen die zorgen dat we eten op ons bord krijgen. Heel wat misverstanden worden uit de weg geruimd. Deze gidsing is best met de fiets of met de elektrische stiltram te boeken

 

We hebben voor jou een fietstocht uitgestippeld die langs Hemiksem, Wintam en Rupelmonde naar de Polders van Kruibeke leidt, of omgekeerd. Je neemt onderweg 3 veren (voor afvaarttijden DVW).  Let op dit is enkel mogelijk in de zomermaanden! Die tocht van ongeveer 18 km fiets je zonder gids. Eens aangekomen bij ons begeleiden wij je op een gegidste tocht met de fiets door onze polders, waar je geniet van de prachtige variatie in landschappen en natuur.

Fietsknooppunten: 71 72 54 31 34 30 70