Waterhoen.jpg 

Maandelijkse Barbierwandelingen

Eén keer per maand organiseert De Vlaamse Waterweg nv in samenwerking met de gemeente Kruibeke een activiteit voor het publiek. Deze activiteit wordt begeleid door de Barbiergidsen. Iedereen kan deelnemen en het is volledig gratis.

Wil je niet voor verrassingen komen te staan, dan kan je best inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma. 

Alle tochten duren ongeveer 2 uur en zijn ongeveer 4 km. Met stevige wandelschoenen of regenlaarzen leg je de tocht comfortabel af.

Hieronder vind je alvast de data van de activiteiten, de inhoud van de activiteit zullen we later nog aanvullen.

Trekkers zonder grenzen

Zondag 06 februari 10 tot 12 u

Vertrek Veer Kallebeek Bazel
Afstand max 3 km

Verplicht inschrijven: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of 0473 72 66 15

Vogels uit het hoge Noorden reizen deze periode naar onze gebieden. Geen afstandsregels! Geen beperking op het aantal reizigers! Hoe kouder in het noorden, hoe meer ze naar hier komen.  En wij vragen hen geen PCR test. Onze polder ontvangt ze graag. Ganzen, eenden met honderden zijn ze hier.

De Barbiergidsen nodigen jullie uit om samen te gaan kijken.
Warme kledij, stevig schoeisel en een verrekijker.
De wandeling is niet geschikt voor rolstoelgebruikers of kinderwagens.
Honden aan de leiband zijn welkom.

 

 

Maria Ter Linde

Meer info volgt

Klimaatkuren

Meer info volgt

Natuurlijk lekkers

Meer info volgt

 

50 tinten groen

Meer info volgt

Fietsen van kastelen naar geboerte

Meer info volgt