Waterhoen.jpg 

Maandelijkse Barbierwandelingen

Eén keer per maand organiseert De Vlaamse Waterweg nv in samenwerking met de gemeente Kruibeke een activiteit voor het publiek. Deze activiteit wordt begeleid door de Barbiergidsen. Iedereen kan deelnemen en het is volledig gratis.

Wil je niet voor verrassingen komen te staan, dan kan je best inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma. 

Alle tochten duren ongeveer 2 uur en zijn ongeveer 4 km. Met stevige wandelschoenen of regenlaarzen leg je de tocht comfortabel af.

Hieronder vind je alvast de data van de activiteiten, de inhoud van de activiteit zullen we later nog aanvullen.

Aan de kreek bij Tilleke en Guustje

Samenkomst parking begraafplaats, Kemphoekstraat Bazel

14 tot 16.30 u

Een mooie wandeling, voor echte natuurliefhebbers, maar evenzeer voor romantische zielen!

Daar zorgen de Barbiergidsen voor op zondag 1 augustus.

We wandelen door de Barbierbeekvallei en langs de Kruibeekse Kreek. Ondertussen vertellen we jullie alles over het ontstaan van de kreek, het overstromingsgebied en de nieuwe Barbierbeekgeul. Op onze tocht kijken we uit naar watervogels zoals de bergeend en de fuut en reeën. We gaan op zoek naar sporen van de bevers die hier verblijven en actief zijn. 

Zin gekregen? We verwachten je.

Inschrijven verplicht via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15.

Niet toegankelijk voor rolwagens.  Honden aan de leiband kunnen mee.