Waterhoen.jpg 

Maandelijkse Barbierwandelingen

Eén keer per maand organiseert De Vlaamse Waterweg nv in samenwerking met de gemeente Kruibeke een activiteit voor het publiek. Deze activiteit wordt begeleid door de Barbiergidsen. Iedereen kan deelnemen en het is volledig gratis.

Wil je niet voor verrassingen komen te staan, dan kan je best inschrijven bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma. 

Alle tochten duren ongeveer 2 uur en zijn ongeveer 4 km. Met stevige wandelschoenen of regenlaarzen leg je de tocht comfortabel af.

Hieronder vind je alvast de data van de activiteiten, de inhoud van de activiteit zullen we later nog aanvullen.

Op en rond het Eilandje in Rupelmonde

Zondag 05 december 14 tot 16 u
Vertrek Rondpunt einde Dijkstraat 9150 Rupelmonde

Gratis wandeling. 
Inschrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15

Rond een onbewoond Eiland...
Leven en werken bij het Eilandje in Rupelmonde.
Eeuwen lang, leven en werken de Rupelmondenaars met het water. De buurt rondom het nu zo rustige Eilandje toont hoe de mens steeds gebruik heeft gemaakt van de kracht van het water.
Samen gaan we op ontdekkingstocht en zoeken we de sporen van een bedrijvig verleden en een hoopvolle toekomst aan de staart van de Polders van Kruibeke. 

Deze wandeling is rolstoeltoegankelijk. Kinderwagens kunnen mee. Honden zijn welkom aan de leiband.

Klimaatkuren

Meer info volgt

Hoogwaterdrink

Meer info volgt

50 tinten groen

Meer info volgt

Trekkers zonder grenzen

Meer info volgt

 

 

Maria Ter Linde

Meer info volgt