Maandelijkse Barbierwandelingen

Eén keer per maand organiseert Waterwegen en Zeekanaal  een activiteit voor het publiek. Deze activiteit wordt begeleid door de Barbiergidsen. Iedereen kan deelnemen en het is volledig gratis.

Je hoeft je deelname niet aan te kondigen, maar wil je niet voor verrassingen komen te staan, dan kan je je deelname bevestigen bij Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15. Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma. 

Alle tochten duren ongeveer 2 uur en zijn ongeveer 4km. Met stevige wandelschoenen of regenlaarzen leg je de werftocht comfortabel af.

Hieronder vind je alvast de data van de activiteiten, de inhoud van de activiteit zullen we later nog aanvullen.

Rustige herfstwandeling

Zondag 01 oktober 2017

Start om 14 u

Dulpop, Beekdam 2  9150 Bazel

 

De Polders van Kruibeke maken zich stilaan klaar voor de winter. Kleuren transformeren langzaam in warme herfsttinten en de bomen stoten stilletjes hun bladeren af. De laatste bloemen zetten hun beste beentje voor en vele planten raken beladen met bessen en zaden. Barbiergidsen Peter en Antoine laten zien wat de herfst te bieden heeft en staan stil bij deze ingetogen en subtiele schoonheid.

Geniet mee van de wondermooie uitzichten bij het weidevogelgebied, het Fassaat – waar nu opnieuw Scheldewater binnenstroomt – en van de ruisende populieren op de Verkortingsdijk.

Iedereen welkom.

Trek je wandelschoenen aan, neem indien mogelijk een verrekijker mee en ga mee op ontdekkingstocht. Deze wandeling is rolstoel- en buggytoegankelijk. Honden zijn welkom aan de leiband. Deelnemen is gratis.

We willen je vragen om zeker in te schrijven via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0473 72 66 15.

Zo kunnen we je verwittigen als er iets verandert aan het programma.

Paddenstoelenwandeling

ZONDAG 5 NOVEMBER - START OM 14U00

Vliet en getijdenwandeling

ZONDAG 3 DECEMBER – van 14 tot 16 u